HifiExpo on Suomen suurin ja monipuolisin äänen- ja kuvantoistolaitteiden näyttelytapahtuma, joka järjestetään Habitare-, ValoLight-, ArtHelsinki- ja Antiikki-messujen yhteydessä 9.-11.9.2016 Messukeskuksessa.

HiFi-laitteet ovat kiinteä osa sisustusta, joten Habitaren yhteydessä tapahtuma tavoittaa kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita. Tapahtumien samanaikaisuus tuo HifiExpoon vakiintuneiden kävijöiden ja harrastajien lisäksi paljon uusia kävijöitä. Tapahtumassa vierailee myös paljon ammattilaiskävijöitä.

HifiExpossa on esillä uusimmat tuotteet ja tekniikka, niin perinteisen kaksikanavaisen äänentoiston kuin kotiteatterilaitteidenkin osalta: media- ja verkkosoittimet, kaiuttimet, subwooferit, langattomat järjestelmät ja kaiuttimet, av-viritinvahvistimet, teräväpiirtotelevisiot, videoprojektorit, monikanavajärjestelmät, kuulokkeet, tarvikkeet sekä kalusteet.

HifiExpon pääteemana on laadukas äänen- ja kuvantoisto ja tapahtumassa nousevat esille muun muassa levysoittimien uusi tuleminen, langattomat monihuonejärjestelmät, akustointi, kotiteatterit ja television teräväpiirtokuva.

Tervetuloa tekemään kauppoja HifiExpoon!

Lue lisää myyntiesitteestä

 

Fokus Media Oy

Fokus Media Oy

050 360 1450

teppo.hirvikunnas@hifimaailma.fi